Tak sabar 🥺

saya skarang 15 week 2 days , tak sabar nak tengok jantina anak 😭😭 Ada tak yg macam saya ? haihh kalau boleh nak je beli alat scan tu . hari2 nak tengok dia gerak2 🥺 huhuhu comel sngt ! #anak_first

5 Balas

Hehe sama mcm sy sbb tu gambar scan penuh dlm buku pink. Every 3 weeks pergi scan 2D pastu dh besar sikit (3rd trimester) byk kali scan 5D hehe comel dpt tgk muka dia geram.. Detail scan pun buat jugak alhamdulillah baby sihat semuanya. Sis nnt dh 20 weeks blh scan jantina harap2 baby bg kerjasama hehe before scan makan manis2 tau nnt baby happy kt dlm tu. So nampak dia punya tuttt.. hehe

sabtu lps 16/7 check up bulanan mcm biasa, 20W, masih x nmpk jantina walawpun appointment dg doc sakit puan yg arif lg pakar, iii is redha😀 tp firasat dan ciri2 mcm boy sbb x ada alahan lgsg dan baby kick lebih ke kanan, apa2 pun biar semua sehat2 saja

bulan 6 dah blh tgk gender tp nak jelas lh pada 28 weeks lg accurate. KK akan scan atau klinic pun blh juga

tunggu 20 weeks keatas baru scan gender

tunggu 20w keatas ya