nak tnya sajer

saya sepanjang injection memang tak period. tpi saya tersalah set tarikh kat kalender jadual injection perancang. sepatutnya bulan 11 haritu tpi saya set bulan 12. nurse saya kata kena tunggu period hari 2 ataupun ke 3 baru boleh injection lagi. kalau lama tak period sebab injection dapat lagi ka period? mcam mna nak period balik? 🥲#bantusharing #firstmom #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

mcm sy haritu sama kes mcm awak. injection bulan 9 sy igt bulan 10. jumpa doctor bgtau doctor ckp tggu period. sy ckp mcm tak period2 then doctor bg ubat turun drh. baru la period dtg.

5mo ago

ha'a betul awak. sy dpt ubat, doctor bg. tk igt pula nama ubt tu. doctor bg utk 5hari mkn. xsmpt habis period turun awak