Haii ibu2 semua...saya nak tanya..macam mana nak hilangkan sakit pinggang time2 tngh mengandung ni??

Saya selalu sakit pinggang..tak tau nak buat macam mana nak bg hilang sakit pinggang saya ni..tolong bgi tau saya cara nak hilangkan sakit pinggang ni..

13 Balas

Mmg mcm tu sis. Tkde ubat untuk bagi hilang🤭boleh suruh suami urut slow2 .

dptkan postur badan yang betul

klu Sy tampal koyok ...

1y ago

Kalau boleh jgn sapu minyak or tampal pape yg berkaitan... Biar saja, buat senaman...