Sakit perut

Hi. Saya selalu sakit perut awal2 pregnancy ni. Baru minggu ke6. Sakit perut sampai terbangun berkali2 waktu malam. Ada cara tak nak kurangkan sakit perut ni? Dia mcm sakit perut masuk angin dan rasa nak membuang tapi takde pun membuang. Angin pun keluar sikit2. Kadang2 rasa senak. Saya jenis takde muntah2 lagi tapi sakit perut dia 😭😭😭. Ada tips tak nak kurangkan sakit perut? Boleh ke makan eno? Normal ke sakit perut mcm ni? #1stimemom

2 Balas

Sakit perut bahagian bawah ke? Selalunya awal pregnancy memang ade mcm senak perut sikit...uterus tgh prepare utk expand utk baby...tapi kalau terlalu sakit jumpe doctor ye puan