Berapa usia kandungan boleh nampak perut gerak2

Saya sekrg 23 weeks..normal ke kalau x nmpk lagi perut gerak2 🤭😂

7 Balas

normal puan, klau ank first mmg xnmpk rsa ja, saya ngandung ank first 7bln bru nmpk gerak².. tp ank ke 3 skrg 22w nmpk gerakkan cma xkuat sgt tp nmpk timbul kdg² abg dia pun trkjut🤣. ank kdua ank syurga☺️.

depends. kalau anak first mmg lambat sikit sebab otot abdomen kuat lagi. kalau subsequent pregnancies selalunya at least 25w mcm tu dah nampak kut. sy 2nd pregnancy sekarang 23w dah nampak sesikit.

normal je . biasa nampak perut gerak² ni bila da masuk 7 bulan nti . skrg kita rasa dia kick tapi belum menonjol sampai keluar la . and mostly dr luar tak dpt rasa .

4mo ago

Ouh yeke terima kasih Ye

hi. geng june jugak kan? hahahahaha normal je awak, saya 14w dah rasa gerak baby no 2 ni. masa 1st baby lambat juga

sy 19week boleh nmpk bby timbul² klau gerak tp taklah kuat sgt dia mcm jentik² je😂 anak no2

sy 20 minggu dh nampak heheh

normal