Kebas/cramp tangan ketika mengandung

Hi saya sekarang ni mengandung 18 week. Normal ke kalau sekarang selalu je kebas tangan. Nak pegang something lama lama pun tak boleh 🥴

7 Balas

mcm saya kena start bby 7 bulan dlm perut smpai bby lahir dh 5 bulan hilg sndiri .. jmpa pakar dia kata pembawakkan tp klau teruk smpai xbole thn ... bru refer fisioterapi cmtu ... tp sy thn jela .. urut2 sikit ke kan .. haha tp mcm xmmbntu ... dh habis pantang nt awk2 bole bt akupuntur kt tgn kebas sakit tu

sis kita sama. sy haritu kalau kebas boleh lg bawak moto slow². sekarang dh x boleh.nk pgg cawan pun dh x boleh.

saya rasa lepas bersalin mmng lemah tgn nie x bley nk wat ape. tp lama2 dia hilang sndry x sure saya makan ape.

Sama lah huhu. Lagi pegangg phoneee. Rasa macammm semuttttt.

sy pun sama..normal sis..nmnya carpal tunnel syndrome....

kurang kalsium ...minum susu

mungkin kurang kalsium sis