Keputihan susu cair

Saya sekarang mengandung 24 weeks mengalami keputihan susu cair mengalir je dkt lubang kita tu..kerap juga..tp tak gatal atau bau..bila swab tak ada jangkitan..pernah tak ibu mengalami mcm saya #bantusharing #pregnancy #pleasehelp #ingintahu #advicepls

2 Balas

tgh mengalami. sy baca kt web hello doctor. katanya normal. sbb keputihan baik juga membantu protect/lawan bacteria jahat drpd menyerang rahim kita. selagi xbau, gatal, or pedih masa kencing, xda apa.

2y ago

awk ada buat swab juga tak sis? kerap juga ye?

normal