Rasa ingin tahun

Saya sekarang mempunyai bayi berusia 9 bulan , dan saya sekarang hamil lagi 11 minggu, anak pertama czer. Adakah ada risiko nya nanti?#ingintahu #bantusharing

2 Balas

mmg ade risiko.. tp xpe.. doa yg baik baik je k.. InshaAllah kalau ibu +ve semuanya berjalan lancar.. mcm biras sy dulu anak baru 3m dah mengandung balik.. anak kedua auto kena czer.. doktor pesan jgn lasak2 dan perut xboleh besar sgt.. tu yg dia cerita lah.. nanti tanya nurse kat kk.. tp kena tadah telinga lah dengar nurse bebel.. 😅

insyaallah doa baik2 je