TOLONG SAYA, CONFIUS NI

saya sekarang 37w, kalau saya rehat/baring ke kiri kanan selalu perasan baby mengeras, Nak tukar posisi ke kanan atau kiri sakit dan susah. Lepas kencing baru lega. Alhamdulillah setakat ni baby cukup 10 gerakan, cuma perasan dia akan mengeras ada waktu dia. Nak kena tanda jugak ke waktu dia mengeras? saya #firstmom

1 Balas

hi mom, normally ni braxton hicks in terms of perut mengeras on off. insyaAllah takda apa2 masalah