Masalah puting Gatal

Saya sekarang 27w, puting saya selalu rasa gatal2, bila taktahan tu saya garu lepastu untuk hilangkan gatal tu saya picit2, sekali keluar air jernih pulak, warna macam air putih tu je bukan susu, tapi dia lekit. Air apa tu siapa tahu?

4 Balas

Memang gatal, sy cuci dengan cotton bud. Please jgn garu² dekat bahagian puting, dia buat kulit awak merekah dan mengelupas. Sapu je dgn minyak/guna cream

Itu susu sis. Nurse pesan dkt saye jgn picit, bersihkn je gune cotton bud. Kene kerap bersihkn puting bile dh kluar cecair mcm tu.

Awal-awal memang warna tu. Nanti baru keluar cecair putih/kuning

10mo ago

Ouh klau kuning tu normal ye?

Mungkin susu sis, kalau boleh ramai kata jgn picit lagi awal2 ni

11mo ago

Tapi dia memang warna air tu je ke? Bukan warna susu