Terpaksa tanya...

Saya sekadar bertanya sebab kan covid ni , kes makin meningkat . Due lagi 3 bulan tapi tetap risau dengan keadaan hospital sekarang . Soalan saya , boleh ke kita request kat Dr atau nurse nak bersalin di rumah ? Risau sangat2 . Ada yang tengah contraction pun kat ruang menunggu sebab katil semua takda . #firstbaby #ingintahu

1 Balas

risiko sis lau bslin kt umh..hptl plg slamt laupon covid..doa byk2..insyaallah slamat sume nye nti