Gila baking ?

Saya sejak preggy ni makin kuat keinginan nak buat mcm2 kuih, buat kek la. Actually x pernah pun mana2 kuih or kek yg menjadi, tp yg hairannya masa preggy semua nya menjadi. Lps tu ipar dgn mentua semua kata dalam diam ada bakat.Hehe, Bakat pembawakan baby boy kot ni.Ada x mami mcm saya ? #babymac2020#firstbaby

1 Balas

Sma.. sa pn lpas morning sickness berlalu, rajin memasak.. tiap hari fikir nk masak apa. Tiap hari cari resepi..🤣🤣🤣🤣🤣 Sa pn 1st baby jga & boy.. mngkin mngndung baby boy mmng bgtu kot..😅