Ada ke ibu-ibu yg bersalin tanpa suami teman kat hospital?

Saya sejak pindah n9 saya mmg takde family kt sini. Yg ada family suami tu pun kak ipar saya bekerja. Saya mmg berhenti kerja sejak saya mengndung anak pertama. Jadi soalan saya klu saya nak suami jaga anak kat rumah dan saya bersalin sendiri boleh ke? Nanti lps bersalin uri tu mcm mana klu suami takde kt hospital? Boleh ibu-ibu kongsi pengalaman bersalin anak kedua tanpa pembantu selain keluarga dan hanya harap suami jagakan anak masa bersalin.

1 Balas

nanti suami blh dtg utk ambil uri dan azan/iqamatkan bby skjp...