tujar vitamin

saya sedih la . dah 5 bulan saya makan vitamin new obimin . darah Hb pun cantik je 15 . then skarang sya berpindah ke rumah mak saya , and tukar klinik . diorang sndri ckp HB cntik , tiba2 dia kata , "saya nak cuba tukar vitamin ke zincofer " saya mcm blurr .. asal nak tukar ? sedangkan darah dah okay , tukar je klinik sini terus nak tukar ubat . setahu saya , selagi ubat yg kita makan darah okay , tak perlu tukar kn ? 😭 ada ke mcm saya ? #firstbaby #firstmom

12 Balas

tny ade stok ?kalau xde ckp je bole beli sendiri

2y ago

haa itu la , saya pun kadang tak sempat nak g kk pun , beli sendiri jugak di farmasi . baik2 tq sis

15 ok lah hb..nak tinggi mana lg..sy 11hb urmm

2y ago

hmm itu la yg saya tak puas hati sngt tu 😭