Babysitter

Saya sedang preggy 6 bulan. So saya mula survey2 babysitter area dekat rumah sebab takut tak sempat nak cari waktu berpantang. Tapi sukar cari di area saya, dan saya mula tengok2 di scomed, nak tanya la, boleh percaya ke apps cari babysitter atau fb ni? Siapa ade pengalaman cari kat situ? Kalau boleh percaya apps yg mana? #firstmom #firstbaby

1 Balas

try sitly atau kiddocare sis

2y ago

Dah tengok tapi macam kena kluar duit pula bila nak contact pengasuh tu.