Keguguran yang tak dijangka

Saya sedang mengalami keguguran , doktor scan dan sahkan kandungan saya makin mengecil dan tiada degupan jantung . Jadi doktor bagi masa 2 minggu untuk dia jatuh sendiri . Sekarang ni saya tengah bleeding , ada tak ibu² yang tahu cara untuk percepatkan keguguran atau apa perlu saya buat semasa keguguran sekarang ni ? baring macam tak kena , duduk pun tak selesa , tak tahu nak buat apa lepas doktor bagi result . Jadi blur 😅 .#pleasehelp

1 Balas

Klu dh mai senggugut2 gitu, ada harapan utk turun sndri. Masa sy, sy tak bedrest...buat kerja mcm biasa. Tp bila mai sakit tu, sebjik mcm contraction bsalin (bgantung brp minggu kndungan).