Panties for pregnant

Saya sedang hamil anak ke tiga tapi baru sekarang rasa teruja nak beli panties untuk pregnant🤭🤭Ada Tak yang macam Saya? #seriusnanya

Panties for pregnant
6 Balas

Saya pun ada bli kedua2 ni. Bra jnis mcm ni yg selesa. Start prgnant sy pkai bra jnis mcm ni. Selesa n xsakit.

benda macam ni pun nak tunjuk ke? no wonder ada laki gersang kat sini

4y ago

bkn sbb apa sis. sbb sini ad laki yg tk betul😅kne jaga2.. ada few posts yg sy jumpa lki mcmtu

Sama ! Selesa sgt guna panties tu plus cute ! 😋

Nnt sy pun nak beli,,hehehe tggu perut besar

beli dkt mn bra 🙂

Cutenyaaaaa