Hamil dipukul tanpa belas kasihan

Saya sdh 16weeks pregnant.. pd mse pregnant ni suami sy pukul sy 3 kali dlm satu hari dsebabkn sy tye psl skandal ye. Tanpa minta maaf tanpa belas kasihan. Wlau pom report polis dh Bt.. berat langkah kaki sy ke mhkamah krn ni Bakal ank prtme kami.Mujur sy tdk mengalami kgguran tp wajar ke sy trus kn hbgn ni & mberi pluang ? Sy takot kptusan sy akn effek pd msa depan anak sy#firstmom #bantujawab #ingintahu #bantusharing

65 Balas

cerai je, anak tak perlu bapak tak guna. silap2 dah beranak nnt anak pun dia bantai

jgn sabar lg kalaw kna pukul...anak akan faham kita bila besar nt

risau nk balas ape. smoga puan fikir panjang. ingat anak.

awak nk hidup ke dgan lelaki mcm tu..pkul2..saya xsggup

smga sis kuat ..