sakit pingang

Saya sakit pingang , redaa .. selepas 3 jam sakit balik . Adakah itu tanda2 nk bersalin ???

2 Balas

bole jd jugak sis tanda nak bersalin..sbb masa kes sy bby 36 minggu genap sy rasa sakit pingang,perut mengeras sy doa yaallah kalau betul ini tanda2 aku nk bersalin ko berikanlah aku petunjuk,lpas tue sy terus air tanda keluar dari bawah..terus g hospital....n bby lahir 36 minggu genap tak ckup bulan..tp alhamdulillah skng dia dh 4 tahun...

5y ago

Terima kasih ye sis ..

dah berapa minggu?

5y ago

Ouhhh .. terima kasih ye ..