MULUT ITIK

saya rse macam nak check keputihan sbb gatal and bau tapi takde pulak rase keputihan , takut kene masuk mulut itik , hm siapa ade pengalaman , skit tak kene mulut itik tu ?

10 Balas

pegi je klinik.. biar dokter tntukn rawatn, ppuan yg dh kawin mmng slalu kena jga2 bab2 kelamin sbb senang kena jgkitn brbnding llki,.. jga pemakanan dn cara basuh kt bwh pon kena betul, xperlu pun pkai pencuci/ pewangi missv. setakat ni masalah keputihan/gatal/ yis/kencing kotor yg pernah sy alami belum pernah sampai tahap dokter masukkn mulut itik. Alhamdulillah.

Saya pernah masuk besi & plastic speculum (mulut itik). Kalau kita keraskan badan mmg terasa sakit. Tapi rileks and tarik nafas, insyaAllah kurang rasa sakit. Cuma bergantung pd doktor, doktor ganas rabak la 😀

Masuk mulut itik sebab UTI dan ada discharge, sakit dia tu sampai dr pegang dua2 belah kaki haha btw ada tips untuk kurangkan keputihan tak 🥲

saya pernah kena mulut itik 2x masa keguguran tahun lpas...1 besi punya 1 plastik....ngilu dan perit masa kena 1st time tu tp tahan jela 😭

Tak rasa sakit lgsung pun, bg je dia masuk, klu tahan mmg sakit. Relaks je . Doc ckp mt sy dlu sama je mcm penis masuk lol

Kena rileks kan badan, jangan keras / teran. Nak ambil sample keputihan tu rasa senak x selesa sikit

tak sakit pun.. rasa mengilu mcm tu je.. kena buat relax je

Sy pernah kena mulut itik hari tu.. Tapi tidak rasa sakit.

ok je.. cuma segan ngn doktor je 🫣

X Sakit Puan