Risau vaksin

Saya risau,saya ada msalah anxiety dan sekrg sya baru masuk 6 bulan hamil.saya rsa takut nak ambil vaksin..27/7 ni sya kna ccuk utk kncim gigi..n hari ni nurse call tnya mengenai ccuk vaksin dan nurse akn dftarkan utk saya..dan sekrg sya juga ada mslah hb low..hari2 sya pening dan rsa lemah dan asyik rsa mcm nk pengsan..n sya terfikir nnti sya ambl vaksin apa akan berlaku selepas vaksin tu disuntik kepada saya?

12 Balas

sy dah lengkap 2 dos. alhamdulillah xde pape

3y ago

wahh dah lgkap 2 dos ,sya blom lg ..insyaallah 🥰

Spjang sis pregnnat ni axnty ok x?

3y ago

saya terlalu rsau n rasa nk mati..tp alhamdulillah la sya blh kwal..tak la trok sgt..sbb sya mindset fokus utk ank dlm kndungan so kurang la rsa tu..tpi jd jugak kdang2 tu panick attack..