Anak 7 bulan tak merangkak

Saya risau bila anak 7 bulan lebih tak merangkak lagi , makan pon tak nak. Ketap mulut je . Jiran setiap kali jumpa saya je mesti tanya dah merangkak ke belum. Jadi stress saya. Saya selalu je buat tummy time dgn baby😪 korang ada ke anak lambat merangkak? Normal ke?

17 Balas

anak saya 8 bulan pun belum merangkak...baby lahir xcukup 37 minggu.....36 minggu 5 hari....myb lambat sikit fasa dia kot dlm tumbesaran

mungkin juga dia xmerangkak tapi terus nak berdiri berjalan. xsemestinya memang kena merangkak

berapa weeks lahir puan. anak sy 32 week klu mulut org tuu kita abai Kan jer 😊

Insha Allah, x lama lgi tu...mcm anak sy, akhir 7bulan nak masuk 8 baru die merangkak

8mo ago

harap2 mcm tu la

Anak saya dah 10 bulan kak. To mungkin sbb berat kot 9kg lebih

8mo ago

sama la berat anak kita, org pon kata mngkin bdannya berat,tu yg lambt

baby saya pon blom merangkak jugak .. angkt2 bontot je

normal je.