Apa pendapat jika ada ahli keluarga suap makanan yang bukan2 kat baby? (Eg. Coklat, jeruk, kek)

Saya rasa terkilan sgt, sebab saya beriya masak makanan anak tanpa letak garam dgn gula, tapi orang lain senang2 je suap macam2. Lepas tu bila ditegur nanti ckp anak jadi picky eater lepas tu menyusahkan orang lain #advicepls

2 Balas

aik picky eater then menyusahkan org lain? klu org ckp mcm tu dekat saya mmg sy sound setepek . klu manusia keliling kita ni jenis tak faham bahasa ,u bkn setakat kena tegur u kena take action. klu berada dekag dgn org yg fak faham bahasa jenis sukahati suap ank u merepek2 u makesure ank u depan mata jgn lepas. to me gila ke bg baby makan jeruk . ee kalau i mmg kena maki bertubi . haha sorry la sy kalau bab anak haaa silap la kalau nk memandai. kita yg mengandung beranak. dia ingat ank kucing ke

8mo ago

saya dh tegur sis. now rasa risau nak tinggalkan anak kalau dh start kerja. ????