Kemurungan keguguran

Saya rasa saya kemurungan selepas keguguran, mcm mana ibu ibu disini handle kemurungan. Saya nampak normal, tp kalau saya sorang2 saya akan sedih dan tertekan. kadang kadang tiba2 menangis, rasa sunyi, rasa mcm beban 😭#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

13 Balas

Saya handle kemurungan dgn pergi sesi kaunseling untuk improve diri. #love yourself ❣️

saya hanya bercerita dengan orang boleh faham saya dan bagi kata kata positif

istighfar yaaa