Normal ke pendarahan awal kehamilan 4week🤔

Saya rasa keliru tak dapat bezakan warna darah haid dengan warna pendarahan? Nak tanya dgn yg ada pengelaman share sikit Saya first time pregnant!😄

1 Balas

Tak normal sis.. sbb spotting or bleeding ni on off tak macam period.. Sy mula2 taw pregnant masa 4 weeks ada spotting on off bukan hari2 masuk je 6 weeks bleeding on off jugak seminggu lepas tu gugur jatuh sndiri 🥲 Sis jgn byk begerak taww jgn buat keje pape pada pengalaman sy if sy baring je xde spotting keluar..

4y ago

terima kasih atas share nya sis😊