Dilema bersalin

Saya punya due xlama lagi, stiap kli p checkup kk diaorg mesti tanya nk bersalin mana. Saya dan suami pjj dlm masa yg sama saya confius lagi nk bersalin dkt seberang jaya atau bukit mertajam punya hospital. Ikutkan mmgla nk suami teman sbb dri awal prgnnt suami xdk smpaila nk bersalin bru bole mohon cuti. Ada x mommy2 yg penah bersalin antara dua tempat ni? Prefer mana lagi ya?

2 Balas

Kalau takda masalah boleh ja bersalin bm, tp kalau ada masalah better pi seberang jaya sebab pakar ada kat sana.

11mo ago

Xdk maslh tu termasuk yg ad gbs gdm hb low smua tu ka sis. Pnh pergi ka antara dua tu sis?