Assalammualaikum .. dan tumpang tnya kepada ibu2 Saya dah buat upt test dn ianya double line adakah

Saya prgnant?? Iktkn date saya period 23 hribln jdi MCM MN ?? ##ingintahu #bantusharing #seriusnanya #LebaranKeluargaTAP

Assalammualaikum .. dan tumpang tnya kepada ibu2 Saya dah buat upt test dn ianya double line adakah
13 Balas

macam nie positive kah ? sy tak delay period . saje test tapi naik 2 line samar2 . bawah tuh subuh 24.04.2021. atas 25.04.2021 . ada seminggu lagi nak sampai tarikh period sy.

3y ago

nk psti lg guna clear blue

Alhamdulillah.. Tahniah sis !! Doakan saya pulak yea semua 🤲🏻😌Brhrp sgt bulan ni period tk dtg dan ada harapan la pregnant kan, lagi 2 hri je date nk period ni...

3y ago

aminnn insyallah Saya doakan akan Ada rezeki untk awak dnsuami

First of all sis, its double bukan dable. Congrates sis. Sis pregnant Mungkin sebab hormon sis kuat sebab tu naik double line sebelum period sis sampai.

positive tu sis. macam sy,test sebelum delay period,naik double line. tahniah sis 😊. seminggu lagi mesti lagi terang line

sis tgok blkg plstik ade tulis sis..kne rjin2 tgok sis..sis nk trg g test smgu g..taniah sis

Sama mcm sy..3hri sebelum period da samar².3hri lepas tarikh period da naik jelas...

3y ago

alhamdulillah 🥰🥰 rezeki ramadhan

Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan nya sis

Tahniah... jangan lasak2

tq tq

tahniah 😊