spotting 7 weeks

saya pregnant nk masuk 7 weeks, semalam terawih . balik tgk ada spotting coklat. pagi ni pon ada sikitt. normal ke? next scan hari jumaat (15/3). patut tunggu jumaat atau terus scan hari ni?

2 Balas

bg sy la ye... Ada spotting or any bleeding time pregnancy xnormal sis...kena pegi klinik or emergency...risau rahim xkuat Dan boleh menyebabkan keguguran...semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye...☺️

6mo ago

saya dah kena pagi kluar darah sikit ...g klinik swasta,scan perut lpas tu scan pkai ada 1 alat masuk dlm tgok bby ok ka tak..cek dlm darah masih bnyk nak kluar ka tak...bby ok kta dktr.injection kuatkn rahim n bgi ubat utk kuatkan rahim...hrp takda pa2 lpas ne.sorry sya shre sya..Untuk sis jga bdn jgn tlalu aktif jgn angkat berat...tu pesan dktr.Minum air bnyk.rehat banyk