hi mommies

saya pregnant dah 9 minggu nak masuk 10 normal ke tiba2 ada bleeding tapi darah tak banyak.

4 Balas

kena pergi klinik periksa kandungan , masih ada heartbeat atau x , mcm saya pendarahan mula2 spot, lama kelamaan makin byk dan sterusnya kluar darah beku , sy ke klinik dan scan janin semakin mengecil xsama usia hamil dan tiada heartbeat. moga awal xde apa2 ada juga yg ada spot tp baby selamat xde problem.

Tak normal..Benda kita tak boleh nak jangka..tak banyak boleh tiba2 jadi banyak so better refer hospital dulu..kat sana ada pakar yg lebih tahu..

tak normal. awak kena check ye untuk kepastian.