Bleeding macam period.

Hi, saya pregnant dah 7 weeks.. but lately dalam 4 hari dah kluar drah. Mula coklat, skrg dah 2 hari kelur macam darah period. Ada siapa2 pernah jadi macam saya?? Dr advice ambik duphaston but still sama je. Macam makin banyak. Scan baby dh ada heart beat. And ini first baby. Any advice??? Saya risau. Doakan saya semoga baby selamat ya.. 😞#mommybuntu

4 Balas

Teruskan makan duphaston & rehat. Kalau boleh makan tidur je pun takpe jangan byk bergerak. Saya pun pernah bleeding masa 9w. Gi klinik baby ada heartbeat & dr bg duphaston. Lama lama darah tu hilang

4y ago

Saya scan 2 selepas itu,baby sudah tak ada heart beat 😭

Banyakkan bedrest ye sis. Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

bykkn rest. mkn ubat. Doa byk2 semuanya ok.

semoga baby dan awk shat aamiin