Nak tanyaaaaa

Saya pregnant dah 6 bulan. Boleh tak ambik ubat cacing jenama zental? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

Lepas bersalin boleh tu pun kalau bf anak tak boleh jugak makan. Ubat cacing mmg xboleh makan kalau pregnant dan breastfeeding.

terang2 dah tulis dekat packaging tak boleh ambik time pregnant. boleh cacat baby.

7mo ago

Alamakk.. tak perasann. sbb beli time tak pregnant lg. tahun lepas🤣 sorry2. tq bg tauu

utk tujuan apa? ubat2 kena rujuk dktr dlu. klu dktr bg, baru makan

Jgn sebarangan mkn.. g kk tya nurse n doc dl

7mo ago

baik sis. Noted❤️