Teruskan menyusu atau tidak ?

Saya pregnant anak ke dua sekarang 10w , ada apa apa kesan ke kalau saya teruskan menyusu anak saya berusia 11 bulan ? 😌 Anak tolak botol. Hmm ##advicepls #bantusharing #ingintahu

Teruskan menyusu atau tidak ?
2 Balas

saya juga pregnant ank k2 baru 6w5d dan ank sulung 2 tahun lebih masih fully breastfeeding. kita masih boleh susuhkan ank nanti bila susu kita mula menghasilkan colostrum dngn sendiri nya ank akan berhenti menyusu sbb rasa susu yg sudah berubah.

2y ago

yeke ? skrg vitamin apa yg awk amalkan utk kuatkan bdn n tumbesaran baby dlm perut ? sy skrg tgh fasa alahan mabuk slow2 mcm tu tp kn kuat nk truskan susu . nk bersalin mcm mna la nk tnggl nanti

aii da bole nmpak klau scan knpa yana scan tu hari 11w tapi kosong tiada ap2x anak k2

2y ago

yeke ? sy dh nampak dah ada tapi doc kata still kecil lg