Bleeding 9 weeks

Saya pregnant 9 minggu dan petang td berlaku bleeding yg agak banyak.. Saya telah rujuk kpd doctor Dan alhamdulillah Masih Ada heart beat baby . Tp Masih bleeding.. adakah tips untuk saya menjaga kandungan supaya baik2 saja.

3 Balas

mcm kes sy ni.. Sy ambik ubat kuat rahim. lepastu bedrest je sis.. itu je yg boleh buat.. alhamdulillah skrg dah xde bleeding...

2mo ago

Alhamdulillah

Kalau boleh elak bersama sampai 2nd trim bg rahim betul2 kuat

2mo ago

Baik sis.. tq sharing info

bedrest je sis..tkot rahim yg xkuat..