Bleeding 19 weeks

Ingin Bertanya. First time pregnant. Normal ke kalau ada bleeding selepas travel jauh. First time travel jauh selepas pregnant. Lepas bleeding smlm pg womens clinic paling dekat. Doctor scan baby semuanya ok. Heart beat ok. Babies ok. Mohon kongsikan experience mommy2 sekalian. Terima kasih

2 Balas

Doc ada bagi ubat apa2 ke? Maybe awak kene banyak bedrest lepas travel..

3w ago

Xde bg ubat apa2. Cuma esok blk kl sy nak jumpa doc O&G sy

bleeding teruk bahaya , kalau bleeding macam spotting normal .