masalah vaginismus .

Saya pregnant 8 bulan sekarang . tapi ada masalah Vaginismus . Boleh bersalin normal ke ?

2 Balas

Dr saya cerita ada patient dia vaginismus so dia advice untuk elective czer. then patient tu cari Dr lain sebab nak juga bersalin normal, tapi last2 terpaksa emergency czer.

boleh, ada je yg vaginismus bsalin normal..cuma nya awk kena kuat...ikut ckp dktr. sy xberjaya normal sbb dh overdue, induce 3x jln xbuka.

4mo ago

masa check jalan/seluk tu. sis kawal mcm mana ye. saya pon overdue ni. baru je masuk wad. sis ada tips tak seluk dgn tenang?