Kenapa Ari Ari sakit , mau jalan pun susah

Saya pregnant 6 minggu belum buka buku, cuma hari ni Ari Ari sakit, kalau berjalan rasa sakit, tiada bleeding , try cek pregnen test, T terang C kabur kenapa ya

Kenapa Ari Ari sakit , mau jalan pun susah
4 Balas

tu mknanya hcg level tu dah tinggi sgt dan pregnant..sbb tu T tu lg terang dari C..lg pun dah 6 week kan..smoga d permudahkan ya sis..jaga diri..

4w ago

yaka, terima kasih peneranganya sis

Awal2 mmg cramp sikit…u kena pantau, pastikan xde bleeding/spotting.

sy pun dah 6w 4d pun masih blm buka buku sis...

sebelum ni dua2 line terang ke?

4w ago

last year sy pantau urin setiap 2 hari n semakin lama semakin kabur lepas tu sy gugur