Bleeding perlu pergi klinik ka ?

Saya pregnant 33 week baru lepas ambil sampel keputihan Dr masukkn mulut itik tadi lepastu bila dah balik rumah nmpk ada bleeding adakah ini normal ? Apa perlu saya buat ya saya risau.. ada yang berpengalaman boleh bantu saya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Bleeding perlu pergi klinik ka ?
2 Balas

normal sis.. sy jadi mcm nie tme ambk smpel keputihan 28week.. pegi hsptl.. dktr check ade luka skit.. n kena bedrest je.. lepas2 xda keluar ape dah

Normal selepas buat prosedur tu. Lepas ni, cover gambar ni ya. Ada fungsi untuk sorokkan gambar sensitif ni. Aib kecuali awak tunjuk pada pakar.