Nipple berair. Normal ke?

Hi. Saya pregnant 24 weeks now. And perasan yg nipple sy ada keluarkan air. Tp warna dia, warna jernih. Normal ke? Tu susu badan ke? Sy first time mom.

1 Balas

Itu bukan susu yg keluar dari puting puan. Jika susu, semestinya warna sedikit kekuningan. Cuba puan terus pam breast dan minta bantuan suami untuk pam keluarkan cecair tersebut dan kumpul dalam bekas. Mungkin puan boleh rujuk kepada doktor gunakan sampel itu.