Sakit perut bahagian atas

Hi, saya pregnant 15w tiba2 perut saya sakit sangat dekat bahagian atas (bawah breast) .Sampai tak boleh nak berdiri tegak, kena bongkok je. Apa puncanya ya?

6 Balas

Angin. Saya pernah kena few times. Rasa sakit sampai tak boleh bangun. Tapi sekejap je tak lama. Tak la seharian. Dalam 30 mins macam tu je. Lepas dah kentut angin dah keluar okay balik.

sy pon tk sure apa puncanya, sy pernah kena cpt ii checkup kt klinik swasta,doc kata tkde pape pon. kena bykkn rehat

pedih ulu hati kot tu. sebab angin dalam badan. jangan kosongkan perut sis

Saya selalu jadi..sebab gastrik and heartburn

angin atau gastrik

Cek kat klinik..