Ubat keputihan

Saya pregnant 12w, 2 hari lepas ade masuk ubat insert, doc kk bagi sebab saya ade keputihan, lepas masukkan tue dalam 10mnit perut rasa x sedap, n saya tido. Esok masa saya buang air kecik ade lendiran jernih campir darah tapi sikit dan keluqr sekali tue je. Tadi ade lagi keluar lendir jernih campur darah sikit. Ubat tue okay ke x sebenarnya ye?

1 Balas

hah biar betul sis ada darah , masa insert tu sis guna alat dia ke ? sebab saya pernah dapat ubat insert kk jugak dia pesan jangan guna alat untuk masukkan ubat dalam faraj tu sebab pregnant , nurse suruh pakai jari

2w ago

alhamdulillah semoga baby & puan sentiasa sihatt 🫰🏻