Teruskan puasa atau buka

Saya pregnant 12minggu. 4 hari saya puasa okay takda sebarang masalah. Saya juga takda alahan sebelum ni. Tapi hari kelima berpuasa, sahur seperti biasa. pagi ni tiber perut saya macam sakit. Perlukah saya terus berpuasa atau jamah sikit makanan ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

saya mampu berpuasa pada weekend shj. weekday saya x mampu nak puasa, cepat sgt letih sbb bekerja naik turun tangga.

Awak lebih tahu keadaan awak. Tak larat tak selesa, digalakkan berbuka.