selera makan

Saya preggy 6minggu dah, sebelum tahu sy pregnant selera sy sangat tinggi. tp bila dah tau pregnant , terus drop selera makan. Berat badan pun ikut turun. ni kandungan sy yang kedua selepas 2tahun sy kguguran. Mommies yang ada pengalaman naikkan selera makan masa awal pregnant boleh share kat sini x ? 😢#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

try n error sis, saya sjenis yg kurang suka mee, since preg trbayang nasi pun boleh loya, try mee sup macamtu boleh masuk pulak hehe then slow2 selera ada balik walaupun tak seselera dulu tapi boleh la telan, air pulak jus2 suka sangat la minum rasa bertenaga sikit. try okay siss

1y ago

sama lah awak, berat sy tukar2, 41-43 tp skrg 44 dah masa 1st checkup hehe. tkpe try lagi makanan lain

Makan bersuap dan berteman

1y ago

Hehe.. Puan mulakan dulu sweet tu..