Korang amalkan apa kalau batuk masa mengandung selain ubat?

Saya preggy 6 weeks. Saya takde demam tapi tekak perit dan start berkahak dan batuk.. Ada tips untuk kurangkan atau sembuhkan batuk ni dengan cara selain ubat tak?

2 Balas

minum air madu asli campur air suam...inshaa Allah beransur hilang batuk tu..

2w ago

blh jga...saya bru ni batuk teruk...preggy bru 6 weeks jga tp tkt nk mkn ubt..saya amalkn minum air suam cmpur madu kelulut..alhamdulillah beransur hilang batuk tu..lega rasa...👍🏻🤲🏻😄

minum air limau nipis sis@buah oren