Aspirin bahaya tak?

Hi saya preggo 13w and doktor bgi saya ubat metformin, calcium dan aspirin sbb saya sangkut gdm. Saya baca yg utk awal kehamilan ada aspirin intake boleh bawa pada keguguran. Saya buntu, saya baru tahu. Ada mommies yg experience mcm saya? Boleh share tak or bg semangat? Saya unsure. My first baby. Btw aspirin saya kena rendam dlm air and minum 5ml. Saya baca tulisan dr zubaidi yg aspirin bahaya..

1 Balas

bergantung pada consult dr. yg awk baca tu pengetahuan random. tp mcm kes awk,awk dah jumpa dr di kk/klinik/hospital. dan dah pun dinilai dri segi faktor risiko serta tahap ksihatan. ikut shj dr yg awk jumpa. ikutkan smua ubat pon ada risiko trsendiri . tp itupun stelah dinilai oleh dr msing2.