bakal ibu yg keliru

saya preg 7 week.. doktor scan masing blom nampak ape2 lagi.. cuma dh 2x kuar drh pd tisu selepas kencing. doc check bawah xda jaln bwh buka pn tanda2 gugur.. drh pn dh xda.. sy keliru knp jd mcm ni. sbb ini kandungan ke4 sy. sebelom ni kandungan tidak menjadi 4 minggu dan 5 minggu.. perlu ker sy pergi klinik swasta?? sbb hospital xda bg ubat ape2 #ttc2tahun7bulan

1 Balas

better g scan swasta untuk kepastian sebab saya pun dulu scan swasta before g kk untuk bukak buku pink