Due date 29hb/7

Saya pp type 2 masa mula² masuk wad. Kena admit wad dalam sebulan. 2hb masa tu scan lagi, tetiba jadi pp type 3. Alhamdulillah, lepas scan terus dapat date ceaser 16hb sepatutnya masa tu dah 38 minggu. Tapi baby pulak buat suprise, 7hb juga dia keluar. Ngam2 tarikh cantik . So bersalinlah secara emergency ceaser pada 7hb/7 (36 minggu 6 hari). Pengalaman saya sebagai new mom yaa.. #firstmom #firstbaby

2 Balas

Alhamdulillah moge sis n baby sentiase sihat.. selamat berpantang jage diri elok2.

10mo ago

Alhamdulillah. Aamiinn. terima kasih..