Dah 15w.. perut tk rasa apa apa

Saya pernah gugur tahun lepas takut tu ada ..dah 15w rasa macam perut tkde apa tambah memang perut buncit hahahah. ...berat pn tiap minggu turun je..gugel kata berat turun pn faktor keguguran🥺

1 Balas

tak la sis, kdg baby dlm 4 bln lebih baru dpt rasa soft movemnt dlm perut. kdg ada yg 5 ke 6 bln baru dpt rasa gerakan dlm perut yg kuat sikit. kalau psl turun berat bdn tu, sllu 3 bln pertama mmg ada ibu2 mngandung yg berat turun. mcm sy 😆 ni pun da nak masok 8 bln berat naik 3kg ja.dr berat booking buku pink. tp alhamdulillah berat baby dlm perut ok, aktiv juga. cuma yg sangkut hb la 😅

3w ago

yeke..dulu ank sulung bila tido rasa macam seketul je tapi lupa masa tu berapa bulan hahahah. .berat dulu selalu naik yg ni makin turun plk tu yg risau😅