Herpes

Saya pernah ada sejarah sakit herpes. Tapi alhamdulillah buat masa sekarang tak active sakit tu. Alhamdulillah juga saya hamil. Tapi bahaya untuk kandungan ke?

3 Balas

Kan bila buat buku pink nurse akan tnye masalah sejarah kesihatan ibu n keluarga...nty bgi lahh tau,n kite boleh je tnye ape" dekat nurse n doctor klo xpaham...nty dorg bantu..

Berapa lama ye ambil masa untuk sembuh dari herpes?

Hi sis boleh drop number whatsapp tak? Kita ada masalah yang sama.

2y ago

Hai sis..nak tnya psal herpes ne