ada lagi tak tips untuk cepat hamil?

saya perlukan tips untuk cepat hamil. saya mencuba hampir setahun.

14 Balas

saya try minum madu wawa soulmet.. dan ada kwn2 sy share selalu belanja kwn2 dan bg mkn haiwan.. minta haiwan2 tu doakan kita.. sy ttc 3 tahun 2x gugur skrg preggy 7 weeks ❤️

2y ago

alhamdulillah.. saya pun pregnant 7w dn buat cam sis tu becakap nan haiwan² pokok² pon 🤣

Guna opk dan jaga pemakanan dn jg exercise 2-3 kali seminggu inn shaa allah sya pun dkat 3 thun berusaha 😊🤗 cari thu apa makanan yg menyuburkan mcm taugeh 😄

amalkan air rebusan buah zuriat.. suami isteri sama2 amalkan..sis boleh baca kebaikan buah zuriat dlm google.. saya dh cuba..alhamdulillah rezeki saya mengandung..

Alhamdulillah dah buat test hari ini... 2 line..