angin dalam.badan

saya nk tnye kepada ibu² semua . ade pengalaman x angin dlm badan . kadang nk tdo je rasa x selesa . ble duduk br sedawa angin . mcm mane ye ibu² semua atasi kepada sesiapa yg ade pengalaman ..bleh ke minum air eno ke . air halia ke ? #1stbaby #12weak

2 Balas

sy hamil 5 minggu,br ni scan dr ckp dlm perut bnyk angin..dr kasi ubt gastrik utk keluarkan angin..sy tny jg boleh ke utk ibu hamil..dia ckp boleh..sbb sy sll mual sbb angin bnyk dlm badan

air halia boleh minum sya angin dlm bdn sya buat teh halia..eno sya xpasti..